Vi har bokat tågresan

Vid klockan 6 den 24/3 så åker vi med tåg ned till Arlanda. Allting är bokat och vi hoppas på att alla kan följa med!

Mimmi


TÅRTA <3<3<3<3

lika med ett hjärta, bara så ni vet... :D

Efter helgens lyckade Gala så tar vi en mötesdag och fikar lite. Prinsesstårtan ligger nu i magen och vi hurrar över lyckat projekt!


:)

Mimmi

Grym gala!

Tack allehopa som jobbade på galan igår! Om bara ni vet vad folk tyckte om den! Tack till elever, föräldrar, LaGaylia Frazier, Helen Sjöholm, Dick Nilsson, Staffan, Ann, Johan, Camilla, Krämen/Anders, De Ack Så Nobla, Friskvårdskörerna, Arkadia (krya på dig) och självklart alla andra som var med!

Galan blev en dundersuccé och jag känner verkligen att allt var värt det!
Vi kommer fortsätta uppdatera bloggen tills arbetet är helt avslutat! Vi kommer också ha bildspel och kanske filmer till salu om ett tag, så håll ett öga på bloggen om ni vill köpa en, det kommer komma ett nytt inlägg om det senare!

Mimmi

Artiklar om Galan

DAGBLADETS ARTIKEL <- Klicka
SUNDSVALLS TIDNINGS ARTIKEL <- Klicka


Det var helt fantastiskt igår. Tack till alla som deltog och alla som hjälpte oss elever!

/ Lotta

KENYAGALA - IDAG SMÄLLER DET

Idag är galan och jag hoppas att ni alla har biljetter, för annars missar ni något ;)
Vi elever kommer ha fullt upp idag och det är så pirrigt!

Bilder från torsdagen

Det här är en del bilder vi tog när vi repeterade danser och liknande i torsdags. Det är också från mötet.

©
Lina, Ann och Hans som pratar efter fikapausen vi hade.

©
Under repetionen.

©
Ann

©
Det var lite information och samling.


Alla bilder tillhör Kenyaprojektet och Kenyaprojektet ensam. Någon som helst kopiering är inte tillåten.

Mimmi

Dagens slit, men det är värt det!

Idag har det varit en dag med bara Kenyaprojektet på schemat. Vi började dagen med att gå igenom lite snabbt vad som skulle ske, under den uppdateringen kom P-O som är en väldigt vänligt ställd kontakt inom gruppen Wayo-Wayo. W-W är de ungdomar vi ska göra ett utbyte med längre fram i vår.
P-O hade en del att säga om både galan, resan och projektet.
Efter det var vi tvungna att fixa några nya biljetter eftersom alla nästan är slutsålda! Vi vill ju självklart bli av med de sista och de finns att köpa på Tempo i Bredsand eller Bakgården (vid torget) i Sundsvalls stad.
Det gick snabbt så vi satte oss ned och gick igenom vad vi skulle säga om projeket under galan, alla vet på ett ungefär vad som komma skall.
När alla var överens så tog vi en snabb lunch och begedde oss till Kusten Folketshus. Alla mindre barn följde självklart med och vi övade på dans i ungefär en timme lite drygt. Vi lyckades väldigt bra!

Efter dansarna så skulle vi fika lite och sedan kom körerna upp och tränade på scenen, vid det tillfället så försvann vi nior och övade lite med våra konfrencieér. När allt kändes bra så var det hej då för de flesta. Jag stannade kvar ett litet tag längre, och jag måste säga att nu börjar nervositeten komma för oss alla!

/Mimmi, projektledare


Projektet goes on

Japp, ikväll blir ett nytt spännande möte med föräldrar och elever. Vi hoppas på att det kommer vara minst lika hög närvaro idag som sist. Dagens möte kommer handla om vad alla ska göra på galan.

Det var dagens lilla uppdatering, kommer kanske mer ikväll.

Mimmi

.

En dag närmare resan och vi måste fylla på med biljetter.
Köp biljetter. 300:-


/ Mimmi

sälja utanför affärer

Idag (Tisdag) delade vi upp gruppen två och två, alla har fått en dag då dom kommer att stå vid en affär och sälja biljetter till Kenya-galan. Vi kommer bland annat att stå och sälja utanför IN, Konsum i Haga och en del andra ställen.
John Bauer gymnasiet kommer att sponsra med blommor och genom att köpa företagsbiljetter, floristlinjen arrangerar buketter som vi sedan kommer att kunna ha på galan.

RESAN ÄR BOKAD

Loppisen gick jättebra och vi tjänade bättre den här gången än vi gjorde på förra loppisen, vi fick in en bit över 4000 kr. Och Ann har nu bokat biljetter! 24 Mars har vi bokat flygbiljetter till Kenya.
Nu ser vi alla fram emot galan och hoppas på att få in mycket pengar, så vi kan åka på safarin. Men det känns härligt att nu veta att vi iallafall kommer iväg.
Vi har fått ett papper av Hans där det står information om vad vi varje dag ska göra i Kenya, vart och vilken tid o.s.v. Väldigt roligt att läsa och uppskattat av föräldrarna, haha!
/Gabrielle

Elev och föräldramöte

Igår hade vi ett elev och föräldramöte med nästan alla närvarande. Vi gick igenom en reseplan, resebudget för själva resan och bestämde lite närmare om galan. Föräldrar och elever samt lärare är positivt inställda inför detta.
Galan kommer ske den 23/1-10 klockan 14.00 och 18.00. Det kommer säljas bl.a. fika och lotter. Vi har otroligt fina lotteripriser.

Nu på Lördag har vi en ny loppis klockan 12.00 till 15.00 och det sker på Folketshus Kusten. Välkomna!


Frågor samt annan information:

[email protected]

eller

07-61 10 39 38

RSS 2.0