Dagens slit, men det är värt det!

Idag har det varit en dag med bara Kenyaprojektet på schemat. Vi började dagen med att gå igenom lite snabbt vad som skulle ske, under den uppdateringen kom P-O som är en väldigt vänligt ställd kontakt inom gruppen Wayo-Wayo. W-W är de ungdomar vi ska göra ett utbyte med längre fram i vår.
P-O hade en del att säga om både galan, resan och projektet.
Efter det var vi tvungna att fixa några nya biljetter eftersom alla nästan är slutsålda! Vi vill ju självklart bli av med de sista och de finns att köpa på Tempo i Bredsand eller Bakgården (vid torget) i Sundsvalls stad.
Det gick snabbt så vi satte oss ned och gick igenom vad vi skulle säga om projeket under galan, alla vet på ett ungefär vad som komma skall.
När alla var överens så tog vi en snabb lunch och begedde oss till Kusten Folketshus. Alla mindre barn följde självklart med och vi övade på dans i ungefär en timme lite drygt. Vi lyckades väldigt bra!

Efter dansarna så skulle vi fika lite och sedan kom körerna upp och tränade på scenen, vid det tillfället så försvann vi nior och övade lite med våra konfrencieér. När allt kändes bra så var det hej då för de flesta. Jag stannade kvar ett litet tag längre, och jag måste säga att nu börjar nervositeten komma för oss alla!

/Mimmi, projektledare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0